Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

chelsea

Η Chelsea ψάχνει χορηγό για την ονοματοδοσία του γηπέδου της
Η Chelsea έχει σκοπό να μετονομάσει το Stamford Bridge, βρίσκοντας ένα χορηγό ονοματοδοσίας μέσα στο νέο έτος. Η αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου έχει ως έδρα το Stamford Bridge από το 1905, το οποίο χωράει 42.449 οπαδούς και είναι το όγδοο μεγαλύτερο γήπεδο στην Premier League.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Ron Gourlay δήλωσε στο BBC Sport: "Ελπίζουμε να κάνουμε μια ανακοίνωση σχετικά με τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του γηπέδου μέσα στους επόμενους έξι με οκτώ μήνες. Αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα, καθώς πρέπει να αυξήσουμε τα έσοδα μας."
Η ανακοίνωση του Gourlay έρχεται μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του συλλόγου να αγοράσει πίσω τη γη, πάνω στην οποία είναι χτισμένο το γήπεδο, κάτι που θα μπορούσε να διευκολύνει τη μετάβαση της ομάδας σε μία νέα εγκατάσταση. Ωστόσο, οι προσπάθειες της για να αγοράσει τη γη στην Fulham Road δεν καρποφόρησαν, γιατί παρόλο που οι μέτοχοι της εταιρείας Chelsea Pitch Owners ψήφισαν 61,5% υπέρ αυτής της κίνησης, απαιτούταν 75% θετικών ψήφων για να γίνει δεκτή η πρόταση.
Ο Gourlay πρόσθεσε: "Χρειαζόμαστε ένα γήπεδο 60-65.000 θέσεων. Έχουμε το όγδοο μεγαλύτερο γήπεδο στην Αγγλία και το 61ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Αλλά όταν κοιτάξει κανείς τα γήπεδα που έχουν προγραμματιστεί για τα αμέσως επόμενα χρόνια, τότε καταλαβαίνει πως η Chelsea θα βγει έξω από το τοπ-75 των γηπέδων, κάτι που δεν μπορεί παρά να είναι περιοριστικό για την ποδοσφαιρική μας ομάδα. Έχουμε άλλωστε 30.000 κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε τις συζητήσεις μας για να δούμε αν υπάρχει τρόπος καθόλου να επεκτείνουμε το Stamford Bridge."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου