Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ADIDAS-UEFA

Συμφωνία Adidas και UEFA
Η UEFA και η Adidas συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έξι ακόμη έτη, μια συνεργασία που θα έχει ισχύ στο UEFA Champions League, στο Europa League, καθώς και στο UEFA Super Cup. Έτσι λοιπόν, η Adidas θα συνεργάζεται με την UEFA μέχρι το τέλος της σεζόν 2017-2018.
Κατά την συμφωνία, οι μπάλες της Adidas θα χρησιμοποιούνται σε κάθε αγώνα του Champions League. Θα σχεδιάζεται διαφορετική μπάλα για κάθε σεζόν, ενώ θα υπάρχουν πρόσθετα σχέδια για κάθε φάση νοκ-άουτ μέχρι και τους τελικούς. Η Adidas θα προωθήσει επίσης το Champions League και το Europa League, μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών.
Η Adidas θα έχει σε κάθε κατάστημά της ένα «Champions League Corner», όπου θα προσφέρει ένα φάσμα προϊόντων και αξεσουάρ για τον τελικό της κάθε διοργάνωσης. Η Adidas θα υποστηρίξει επίσης τα προγράμματα Νέων του Champions League καθώς επίσης θα προμηθεύσει με ειδικές μπάλες τους τελικούς του UEFA Champions League Γυναικών και του UEFA Futsal Cup.
"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Adidas επέλεξε να ανανεώσει και να επεκτείνει περαιτέρω τη συμφωνία της με τις ποδοσφαιρικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA" δήλωσε ο David Taylor, διευθύνων σύμβουλος της UEFA Events Α.Ε., ενώ πρόσθεσε: "Η επέκταση αυτή αποδεικνύει τη δύναμη της επιχειρηματικής σχέσης μας και εξασφαλίζει ότι η Adidas παραμένει στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η συνέχιση της συνεργασίας μας θα φέρει νέες ευκαιρίες για την προώθηση των καλύτερων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε ένα παγκόσμιο κοινό".
Ο Herbert Hainer, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Adidas, δήλωσε: "Το να συνδεόμαστε με τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ευρώπης, δηλαδή το UEFA Champions League και το UEFA Europa League, θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε και να επεκτείνουμε την παγκόσμια ηγετική θέση μας στην αγορά του ποδοσφαίρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου