Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

RANGERS

Ανανέωσε η Rangers με δύο χορηγούς της
Η Coca-Cola Enterprises (CCE) και το Powerade ανανέωσαν τις χορηγίες τους στους Rangers, ομάδα της Σκωτσέζικης Premier League, για άλλα δύο χρόνια. Για περισσότερο από μία δεκαετία, η Coca-Cola Enterprises είναι ο επίσημος προμηθευτής αναψυκτικών στο Ibrox (το γήπεδο των Rangers), ενώ το Powerade είναι το επίσημο ποτό ενυδάτωσης του συλλόγου. Η συμφωνία ανακοινώθηκε από τον προπονητή της Rangers, Ally McCoist, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, το Murray Park.
Ο Alan Halliday, περιφερειακός διευθυντής της CCE, δήλωσε: "Το 2012 θα είναι μια θαυμάσια χρονιά για τον αθλητισμό με το UEFA Euro 2012, αλλά και τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ως μέρος της δέσμευσής μας στον αθλητισμό είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο".
Ο Ali Russell, λειτουργικός υπεύθυνος της Rangers FC, δήλωσε: "Οι Rangers έχουν δημιουργήσει μια γερή βάση συνεργασίας με την Coca-Cola Enterprises κατά την τελευταία δεκαετία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας για άλλα δύο χρόνια. Η νέα συμφωνία θα παρέχει στο σύλλογο πλεονεκτήματα εντός και εκτός γηπέδου, οι φίλαθλοί μας θα είναι σε θέση να απολαύσουν μια σειρά από προωθητικές ενέργειες της Coke Zone, ενώ οι παίκτες μας θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία ενυδάτωσης του Powerade".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου