Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Οι φίλαθλοι ψηφίζουν για Επίσημο Συνεργάτη
Η Football League της Αγγλίας (Npower Championship, Npower League 1 και Npower League 2) καινοτομεί και ζητά από τους φιλάθλους να τη βοηθήσουν στην επιλογή του επίσημου συνεργάτη στον τομέα της φιλανθρωπίας για την σεζόν 2012/13 με την έναρξη ενός νέου online συστήματος ψηφοφορίας. Από τις 89 αιτήσεις που έχουν γίνει, έξι φιλανθρωπικές οργανώσεις έχουν προεπιλεγεί για να ακολουθήσουν τα βήματα των Help for Heroes, Marie Curie Cancer Care και Help the Hospices, των προηγούμενων και τρεχόντων επίσημων συνεργατών της Λίγκας.
Οι προεπιλεγέντες φιλανθρωπικές οργανώσεις για το 2012/13 είναι οι εξής: Anthony Nolan, British Heart Foundation, Leukaemia & Lymphoma Research, NSPCC, The Prostate Cancer Charity και η St John Ambulance.
Εκτός από τους οπαδούς, δικαίωμα ψήφου θα έχουν ο διευθύνων σύμβουλος του κάθε συλλόγου της Football League και το κάθε μέλος του προσωπικού της Λίγκας.
Football League είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει κοινωφελείς σκοπούς, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν στενούς δεσμούς με την κοινότητα και τους περίπου 72 συλλόγους μας", δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Football League, John Nagle, ενώ πρόσθεσε: "Υπάρχει εκπληκτική υποστήριξη από τους οπαδούς και τους εταίρους μας κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων σεζόν και βλέπουμε τη συμβολή τους σε αυτό το στάδιο, ως αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας επιλογής. Η ποιότητα των συμμετοχών ήταν και πάλι εξαιρετικά υψηλή και κάθε ένα από τα επιλεγμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα θα κάνει τη διαφορά. Θα ήθελα να ενθαρρύνω όλους τους οπαδούς να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να διαβάσουν τον κατάλογο με τους υποψήφιους οργανισμούς και να κάνουν μετά την επιλογή τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου